Helgen över

Hejsan hej
 
Pass Nr 18 & 19 av 100
 
Bara att tuffa på, rätt så skönt att gå direkt efter jobbet och göra bort träningen. Den enda nackdelen är ju att man hinner bli så hungrig innan man är hemma. Därför måste man ta och äta lite bättre mellanmål på jobbet. Synd bara att det ska vara så många som tränar. Inte alltid så skoj att behöva vänta på nån maskin eller 40kg hantlarna när man ska köra :)
 
Då var lyckselemarknaden över för denna gång, roligt att det är mycket folk i farten och att man träffar mycket folk. Synd att de ska gå så himla snabbt bara. Helgen som kommer får man hoppas på bra väder så man kan ta skotern och åka ut å grilla nå körven.
 
Gissa vem som kommer köpa denna --> Läs mer  :) Den kommer nog bli hur grym som helst!!
 
Skönt att jag inte har några mer MÅSTEN att göra ikväll. De är väl att ta hand om lite tvätt men annars har jag gjort bort de mesta. Ska ut med hundarna en liten sväng också men det blir sedan ikväll/inatt.
 
Varit en spännande dag på jobbet och kommer bli ännu roligare imorgon. Nästa vecka så ska man ner till Stockholm på mässa. Kommer bli riktigt roligt, är alltid skoj att vara ute och träffa kunder. Sedan är man rätt så taggad inför V12 också =)
 
Ne ta sig i kragen å göra nått nu!!
  
Dagens Citat/Vits: "The difference between want and need is self control"
 

Have it

 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0