Snart helg

Hejsan hej
 
Pass Nr 21 & 22 av 100
 
2 pass till gjorda! Var ett bra armpass ikväll med Johan "hulken" Karlsson. Kommer nog kännas i armarna imorgon. Men de är de lätt värt, känns de inget har man tagit i för lite. Ikväll blir det att dra och se en film kl 9 sedan så hem och softa lite. Har fått besök idag av broderns son Linus och hans tjej Emma, å imorgon kommer brorsans dotter Emelie hit också så kommer bli fullt i lägenheten. 
 
 
Helgen närmar sig med stormsteg och har nästan inga planer vilket känns rätt skönt. Blir att se skotertävling eller armbrytning i alla fall. Kanske ska vara funktionär på Lördag om jag har tid, blir det inte de så kommer det att bli en sväng på skotern. Ska vara bra väder så känns som de kommer bli lite korvgrillning och sitta i snön å ba må.
 
Imorgon så blir det att städa lägenheten så att man får det fint så att man mår lite bättre. Blir även kanske att tvätta lite kläder så man kan vara fin när man åker till sthlm nästa vecka. Ska dit på mässa, alltid lika skoj att åka iväg och träffa kunder både nya och gamla. 
 
Har funderingar på att sälja bilen också, får se hur det blir. Är som sugen på nån nyare bil, blir förstås att köpa en Audi :) Men som sagt får se hur det blir, är ju som nöjd med bilen, nyss besikta den och servat den.
 
Neeeeeee nu in i duschen sedan iväg.
 
Dagens Citat/Vits: "I´m gonna make the rest of my life, the best of my life"
 
Have it

 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0