Stockholm & Gym

Hejsan hej
 
 
Pass Nr 23 & 24 av 100
 
Då hade man varit å jonglerat med lite vikter igen. Eric & Johan var också med denna gång. Bra armpass denna gång. Passet som jag körde innan var med Linus, då blev det löpbandet, kan säga att jag inte är i form när de gäller min kondition i alla fall. Blir nog nått löppass varje vecka så man får upp flåset OM man nu ska kicka nå boll i sommar. Imorgon blir det gym på hotellet i Kista så får inte glömma att packa ner gymkläderna.
 
 
Ska förtsätta packa nu för imorgon åker jag till Stockholm och ska på mässa i Kista. Kommer bli hur roligt som helst. Mässan jag sak på heter Online Marketing & E-Handel, ävem rapparen Petter kommer vara där och föreläsa lite om han artiskariär och hur han har marknadsförtsig + hur viktigt sociala medier är.
 
Imorgon så drar ju slutspelet igång så det är bara hoppas att Färjestad går hela vägen iår! Får väl hoppas att de blir så men som vanligt är det hur tufft som helst. Blir det GULD så får man väl ta och åka ner till Karlsstad denna gång och fira lite =)
 
 
 
Borde egentligen lägga upp en "före" bild på mig sedan en "efter" bild så man får se efter 100 pass om det hänt nått med kroppen. Har ju kört lite mer än 3v nu men de gör ju kanske inte så mycket. Huvudsaken man mår bra och är nöjd med sin kropp så spelar de inte nån roll hur man ser ut.
 
Nu lite fika och film innan man ska skalla kudden i snarklådan! 

Dagens Citat/Vits: "I Don´t Push Deadlines, I Push My Limits"
 
Have it

 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"


Kommentarer
Postat av: anonym

Dom första 6-8 veckorna ökar man "bara" i neurologisk kontroll, dvs hur snabbt och hårt musklerna reagerar på att aktiveras. Så inom denna tid kan man känna hur man blir starkare, men inte se. Efter 6-8 veckor är det muskelfibrerna som blir grövre och det är då man kan se skillnaden. Så en före-bild är det inte för sent för.

Svar: Ja men då lär ja ta en kort sedan får man väl se om de hänt nått på några månader :)
Jocke

2013-03-12 @ 21:46:58
Postat av: s

Äntligen har du kommit på två viktiga saker.1.Det är bra att ha kondition också.2.Man ska må bra och inte livsviktigt hur man ser ut,kanske inte någon chipskropp men inte heller badstrandskropp.

2013-03-13 @ 00:18:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0