Dax att börja bygga

Hejsan hej!

Ja då var denna helg över också! Har varit en helt ok helg. Varit ute å svinga nå bägare å träffat folk. Men nu är de slut på svingandet av bägare ett tag! För imorgon så ska ja å Wiklund dra igång byggandet! Siktar på 85kg till sista Maj, borde ju inte vara helt omöjligt =) Bara att börja äta nyttigt, skippa ostkrokar & cola flera dagar i veckan så ska de nog gå lite bättre!

SATAN, ett lyse har pajat på bilen! Nu måste man skruva, hoppas de bara är nån kabel som lossnat till xeonlyserna! Att man ska ha sån otur hela tiden, tycker att de mesta går åt pipan just nu!!

Ikväll så har man inte gjort så mycket, ja å markus var på frasses och hämta lite mat sedan såg vi en rulle. Såg Mr Poppers Penguins inte en film som man ser 2ggr, inte alls bra. Ska se en till film ikväll innan man sluter ögonen, hoppas man kan somna tidigt inatt så man får några fler timmars sömn än vanligt.

I veckan så är de jobb som vanligt men också gymma, ska bli roligt att dra igång igen. Alltid skoj att röra på sig, vill ju inte få gubbmage! :) Var ju inte nå speciellt bra väder just nu, men hoppas snön kommer snart så man kan börja åka skidor med Silver.

Skön låt!!!

Neeeeeee nu blire att slita sig från burken å kasta sig i soffan å mysa lite!!

Dagens Citat/Vits: "Behandla inte andra så som du själv skulle vilja bli behandlad. Ni kanske inte har samma smak"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0