Melodifestivalen

Tjaba!

Ja då var denna helg snart över och man måste börja jobba igen. Har inte gjort allt för mycket, varit på födelsedagskalas hos Peo & Emma. Sedan har man ju jobbat också.

På kvällen så blev de Melodifestivalen alltså vilken dynga! Var ju ingen låt som var bra jag skulle ha skrivit och sjungit bättre efter en låda lappin och försökt spela på en tvärflöjt!! Alltså vad ä de här!!! Den enda som rockade på Melodifestivalen var ju Dolph, alltså så där ska en slipsten dras!! Han är ju KUNG!!

Hörde att de var AS lite folk ute på hotellet igår, kanske beror på att "nattklubben" är som en ombyggd konferenslokal. Tycker de är en riktigt tråkig lokal och att de borde sattsa mer lite tema fester! Tycker de är dax att fixa en riktig nattklubb i Lycksele, de är ju nog mycket folk som bor här så de skulle lätt funka. Alla är ju så less på att gå på hotellet men alla går dit för de finns ju inte nått annat val.

Tror de är dax för TiniTuz snart så att folket får de roligt nån helg i alla fall =) Denna gång på TiniTuz kommer de att bli framträdande av nån artist och de kommer även bli mer blandad musik och inte bara trance utan även RnB m.m. Måste ju bara hitta ett bra datum och en bra lokal så är de bara att sätta ingång.

Idag så händer de inte så mycket ska diska, städa och gymma. Blir att vara ute med Silver också, han har ju varit borta över en vecka. Sedan får man se vad som händer. Lär ju bli filmtajm sedan ikväll med ostkrokar & Coca Cola =)

Måste fasen åka till Amsterdam den 3 Juli för att gå på Sensation White!! Var ju där 2006 så tycker de är dax och åka dit och uppleva de igen. Är de mäktigaste jag gjort i hela mitt liv, går inte att breskriva känslan när man är där på Amsterdam Arena! Kolla in videon och njut!!! In Trance We Trust



Neeeee nu blir de att försöka fixa till FL och gör lite musik. Ska även försöka skriva lite texter till musiken vilket inte är de lättaste. Men men de är ju bara att försöka i alla fall.

Dagens Citat: "Måndagar är ett jäkla sätt att använda en sjundedel av sitt liv på"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0