- I´m Back -

Hejsan Hej
 
Ja men då har man vaknat till liv IGEN för fetioelftegången ! Är som en liten periodare när det gäller att skriva här. Dock är det riktigt roligt att gå tillbaka lite då och då för att läsa vad man gjort och vad som hänt. Orkar verkligen inte skriva om allt som hänt sedan sist jag skrev utan får försöka skriva lite oftare för att hålla bloggen vid liv. Så detta inlägg får bli ännu en nystart. Har faktiskt fotat sjukt mycket senaste tiden men de är nog mest för att man har kids skulle jag tro. 
 
Juni & Jolin har börjat hänga betydligt mer nu, känns som de kommer ha mycket roligt tillsammans under uppväxten
 
 Lite morgonbus
 
 
Juni sover nu i sin egen nya fina säng. Tiden går så otroligt fort nu..........
 
Man måste trivas på jobbet när man redan vi middagstid längtar tills nästa dag. Beror otroligt mycket på medarbetarna man har men också på att det är så sjuk bra företag man jobbar åt. Ångrar inte en sekund att man bytte branch helt.
 
Helgen som va så åkte Jag, Juni & Jolin till Storuman för att delta på fisketävlingen. Blev dock ingen vinst men var mycket trevligt att träffa allt folk. Ska sattsa mer på fisket nästa år. 
 
Juni tyckte de var roligt att fiska :)
 
 Lite trött efter fisket ! 
 
På söndag så blev de en tripp till Bocksliden med familjen plus Matte, Sara & Alvar. Blev lite bobbrace och fika i det underbara vädret.
 
Tycker det är sjukt irriterande när man filmar/fotograferar "fel" Så nu vet ni det! :) Så här är ett tips ! 
 
Nu blire lite fika sedan läsa om Vera plusen, hemautomation och lyssna på nått poddavsnitt. 
 
Dagens Citat/Vits: "Den enda säkra vägen till framgång är att ge mer och bättre service än vad som förväntas av dig, oavsett vilken uppgiften är"

Have it 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0