Go Hard Or Go Home

Hejsan hej
 
Just nu så har man otroligt med energi, jag är så pepp på att träna. När man surfar runt på yourube och ser alla filmer där folk gått från "soffpotatis" till att bli vältränad är otroligt skoj att se. Även filmer som denna ---> The BEST Motivation
 
Go Hard Or Go Home
 
 
Kommer väl uppdatera bloggen efter gymmet!! Ska väl även se Sverige - Argentina ikväll tror jag om ja hinner med de. Tror Sverige kommer få det väldigt tufft mot Argentina och framförallt mot Messi. Men men vi får väl se hur det går ikväll.
 
Har varit ute på en promenad med Silver nu efter jobbet så nu ska man kasta i sig nå mat sedan så blire att dra på gymmet för pass Nr 3 av 100 :) Hinner nog med att städa lägenheten också ikväll innan man ska kasta sig i sängen och se nån rulle.
 
UPPDATERAD 23.00
 

Då hade man varit på gymmet 1 timme, var riktigt skoj att vara där. Kan ju säga att de gick rätt tungt ändå men skönt att komma igång. Efter gymmet drog man till Hagge och såg fotbollen, alltså Sverige.....INTE BRA! Backarna var inte alls med! Men men Argentina är ju ett bra lag så man kan ju inte säga allt för mycket ändå!
 
Har vägt in mig också ikväll !! Landa på denna vikt !! Helt okej, vägde före jul 84kg ! Så de går åt rätt håll, sedan ska man upp igen i muskler :p
 
 
 
Dagens Citat/Vits: "De dummaste människor jag vet är de som vet allt"

 

Have it

 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"


Kommentarer
Postat av: s

Ser ut som du tränar en del men var är konditionsträningen, snabbhetsträningen,intervallerna, annars blir det bara en soffpotatis med muskler.

2013-02-07 @ 15:03:30
Postat av: Yocke

De kommer, åker ju skidor ibland =) Men bättre man ser bra ut på stranden än på ett elljusspår !!

2013-02-07 @ 15:32:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0