Hemavan, Träning & Music

Hejsan hej
 
Pass Nr 5 av 100 
 
Då var ännu ett pass avklarat, blev lite senare än tänkt men vad gör väl de när man ändå ska röra på sig. Rätt skönt att träna när de inte är så mycket folk där på gymmet. Känns fortfarande lika skoj att träna, även fast de bara gått 1vecka sedan man började köra igång på riktigt. Vill träna hela tiden känns de som! 
 
Det som jag inte börjat med än är kosten, håller på att söka nått bra kostschema och har hittat några stycken. Ska ta och göra mitt eget kostschema och sedan är de bara att gå och handla. 
 
Helgen har varit riktigt trevlig, varit i Hemavan på backtävlingen. Riktigt skoj att se på när skotrarna går som en raket!!! Stockstugan leverarar alltid sedan så är ju Afterski så jävla underbart. Alla är glada å det är jävligt bra drag alltså, bättre än en utekväll i Lycksele alla gånger. Det är sån känsla när man är där och de går inte hitta i Lycksele. Rätt folk och alla är lika glada å trevliga.
 
Från skotertävlingen
 
 
 
Jäklar vad de varit snack om Danny, Molly och Saade då!! Orka skriva om att de är sur på varandra!! Sedan är de ju inte liiiiite skriverier om att de är hästkött i bolognese m.m. Va fan de är ju kött, spelar väl ingen roll. Skulle vi veta vad de är i all mat som vi äter och hur de tillverkas så skulle Aftonbladet bli en "mattidning". Å sedan måste ja få gnälla mer, nu är Sean Banan anmäld till granskningsnämden, läs mer här ---> Sean Banan anmäld till Granskningsnämnden Att folk orkar gnälla på allt och alla, man måste väl få ha lite humor och inte gnälla på allt man tycker är fel, hålla på anmäla folk hit och dit. Funkar ju inte, klart om man bryter mot lagen är ju en annan sak men kom igen nu för fan! 

Våran låt har ju kommmit upp på spotify nu också! Den hittar ni här ---> NiklasR ft Jonas Rönnholm Mr100% Julkalenderlåten
 
Videon hittar ni här --->  NiklasR ft Jonas Rönnholm Mr100% Julkalenderlåten
 

Nu blire att gå ut med hundarna en sväng, göra nå fika sedan se lite serier!
 
Dagens Citat/Vits: "I choose not to sleep because tonight i dont want to dream for my reality is better than any fantasy my mind could create"

 

Have it

 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0